STORKÖK














KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




MATPALATSET

Den populära restaurangen Matpalatset i Borlänge har varit i Halit Kizils ägo sedan 1996. Under alla dessa år har restaurangen bara använt JUNIs KRYDDOR. Vi serverar ca 500 gäster per dag. Menyn är husmanskost, a’la carte, pizza, pasta och sallader. Halit Kizil säger – Vi är mycket nöjda med Junis Kryddor och gästerna är också nöjda med den goda smaken på våran mat. Halit säger sen – Endast JUNIs KRYDDOR i vårat kök, så har det varit i 16 år och så kommer självklart att förbli.




MALMENS RESTAURANG

En populär lunchrestaurang i Västerås. Har även catering. Gabriel Issa säger – Skall maten smaka bra så skall det givetvis vara JUNIs KRYDDOR i maten. Hackes Kryddor är ju helt suveräna och så är de nästan saltfria. Vi får också många idéer av deras representant här i Västerås. Jag köper inte JUNIs KRYDDOR bara för att det är billigare, utan för att de smakar så mycket mer. och dessutom får vi snabba leveranser. Pierre Proceas, köksmästare ”JUNIs KRYDDOR är det självklara valet alla dagar i veckan”.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.