STORKÖK














KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




RESTAURANG KRYDDAN

Behrous Fathali och hans fru Sara har drivit restaurangen i knappt 1 år. Restaurang Kryddan som finns i Gävle har blivit mycket populär och gästerna, som är mycket trogna uppskattar den goda smaken på deras mat. Behrous som i mer än 20 år drivit olika restaurangen säger – Endast JUNIs KRYDDOR i mitt kök. Särskilt buljongerna och Hackes Kryddor används väldigt flitigt. En favorit är också den nya kryddan Agdas Starka.




MONROES

Vi har använt JUNIs KRYDDOR i vår restaurang i Sandviken i mer än 5 år, säger A. Khalaf. Dels på Pizza Express och sen när jag tog över Monroes använder vi JUNIs KRYDDOR här också. Älskar bara deras curry och spiskummin. Hackes Kryddor är också några riktiga favoriter. I vår populära tacobuffé är ju Hackes Taco ett självklart val. Khalaf tillägger att självklart använder vi JUNIs KRYDDOR hemma också.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.