STORKÖK














KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




GÄSTABUDET

Vincenzo Alvarez har drivit Gästabudet i Falun i 10 år. Den har utvecklats till en mycket populär lunchrestaurang som serverar svensk husmanskost med italiensk touch. Vincenzo säger att här använder vi givetvis bara JUNIs KRYDDOR. Och det är för den goda smaken, det stora sortimentet samt den låga salthalten. Servicen är ju jättebra och Hackes Kryddor har också blivit favoriter i köket.




MALMENS RESTAURANG

En populär lunchrestaurang i Västerås. Har även catering. Gabriel Issa säger – Skall maten smaka bra så skall det givetvis vara JUNIs KRYDDOR i maten. Hackes Kryddor är ju helt suveräna och så är de nästan saltfria. Vi får också många idéer av deras representant här i Västerås. Jag köper inte JUNIs KRYDDOR bara för att det är billigare, utan för att de smakar så mycket mer. och dessutom får vi snabba leveranser. Pierre Proceas, köksmästare ”JUNIs KRYDDOR är det självklara valet alla dagar i veckan”.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.