STORKÖK














KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




TASSILI

Miloud och Britt -Marie Hammou har drivit Söderhamns kvarterskrog Tassili i 17 år. Miloud med 35 år i restaurangbranchen gillar att kombinera egna recept till sin a’la carte meny. Då används självklart bara JUNIs KRYDDOR som vi är mycket nöjda med, speciellt Hackes Kryddor. Hackes innehåller ju mycket mindre salt och det gillar jag, säger Milloud. Vi märker också ett mycket positivt gensvar från våra gäster.




MALMENS RESTAURANG

En populär lunchrestaurang i Västerås. Har även catering. Gabriel Issa säger – Skall maten smaka bra så skall det givetvis vara JUNIs KRYDDOR i maten. Hackes Kryddor är ju helt suveräna och så är de nästan saltfria. Vi får också många idéer av deras representant här i Västerås. Jag köper inte JUNIs KRYDDOR bara för att det är billigare, utan för att de smakar så mycket mer. och dessutom får vi snabba leveranser. Pierre Proceas, köksmästare ”JUNIs KRYDDOR är det självklara valet alla dagar i veckan”.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.