STORKÖK














KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




MORMORS RESTAURANG

Gabriel Özgun, Västerås, har haft restaurangen i 13 år. Vi har utkörning av matlådor samt sittande gäster. Vi har också catering ”dygnet runt”. I vårt kök använder vi bara JUNIs KRYDDOR och våra gäster uppskattar den goda smaken på maten. Det är kryddorna som gör det, säger Gabriel. Den nya kryddserien Hacke har blivit mycket uppskattad av våra kunder. Av Hackes använder vi Hackes Krydda, Hackes Syrliga och Hackes Taco.




RESTAURANG TROPIC

Suleyman Özer har ägt restaurangen i Västerås i 22 år. Här serveras lunch och a’la carte. Suleyman har använt JUNIs KRYDDOR i mer än 5 år. Jag är jättenöjd och gästerna berömmer smaken i maten. Själv är jag väldigt förtjust i Hackes Kryddor. Jättegoda blandningar med betydligt mindre salt. Sen är vi ju självklart nöjda med den utmärkta servicen som vi får och alla tips och idéer angående nya kryddor.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.