MARKNADSPROGRAM


Inga marknadsdatum för tillfället
Datum Stad

KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




LA SIESTA

Ett familjföretag i Västeås som 6 år tillbaka drivs av Edhem Altun. Här serveras lunch, de erbjuder catering och har en festvåning för upp till 140 personer. La Siesta har använt JUNIs KRYDDOR i 4 år. I vårt kök använder vi självklart bara JUNIs KRYDDOR, säger Edhem. Känns att det verkligen är bästa kvalitet på kryddorna. Jag är särskilt förtjust i Hackes blandningar, eftersom dom innehåller mindre salt. Citronpepparn Hackes Syrliga använder vi dagligen precis som Hackes Krydda. Att JUNIs KRYDDOR dessutom är billigare är ju också en fördel.




TASSILI

Miloud och Britt -Marie Hammou har drivit Söderhamns kvarterskrog Tassili i 17 år. Miloud med 35 år i restaurangbranchen gillar att kombinera egna recept till sin a’la carte meny. Då används självklart bara JUNIs KRYDDOR som vi är mycket nöjda med, speciellt Hackes Kryddor. Hackes innehåller ju mycket mindre salt och det gillar jag, säger Milloud. Vi märker också ett mycket positivt gensvar från våra gäster.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.