MARKNADSPROGRAM


Inga marknadsdatum för tillfället
Datum Stad

KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




RESTAURANG TORGET

I vår restaurang i Sandviken använder vi bara JUNIs KRYDDOR. Framförallt för den goda smaken och att det sen är billigare är ju bara ett extra plus säger Sabahudin, ägare till Restaurang Torget. Favoriter är Hackes Krydda och Hackes Taco. Den jättegoda köttbuljongen är ju också ett måste i vårt kök.




BOSPOREN

Josef Makimi har ägt restaurangen i Leksand i 5 år. Där serveras lunch, a’la carte och pizza. Just pizza är Josefs specialité. År 2008 blev Josef nordisk mästare i att baka pizza. Josef har under många år varit en mycket trogen kund hos JUNIs KRYDDOR. De har hög kvalitet, snabb service och bra priser. De olika Hackekryddorna med låg salthalt är väldigt uppskattade. Dessutom har JUNIs KRYDDOR tillverkat en egen grillkrydda till oss.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.