MARKNADSPROGRAM


Inga marknadsdatum för tillfället
Datum Stad

KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




MONROES

Vi har använt JUNIs KRYDDOR i vår restaurang i Sandviken i mer än 5 år, säger A. Khalaf. Dels på Pizza Express och sen när jag tog över Monroes använder vi JUNIs KRYDDOR här också. Älskar bara deras curry och spiskummin. Hackes Kryddor är också några riktiga favoriter. I vår populära tacobuffé är ju Hackes Taco ett självklart val. Khalaf tillägger att självklart använder vi JUNIs KRYDDOR hemma också.




TASSILI

Miloud och Britt -Marie Hammou har drivit Söderhamns kvarterskrog Tassili i 17 år. Miloud med 35 år i restaurangbranchen gillar att kombinera egna recept till sin a’la carte meny. Då används självklart bara JUNIs KRYDDOR som vi är mycket nöjda med, speciellt Hackes Kryddor. Hackes innehåller ju mycket mindre salt och det gillar jag, säger Milloud. Vi märker också ett mycket positivt gensvar från våra gäster.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.