MARKNADSPROGRAM


Inga marknadsdatum för tillfället
Datum Stad

KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




RESTAURANG KRYDDAN

Behrous Fathali och hans fru Sara har drivit restaurangen i knappt 1 år. Restaurang Kryddan som finns i Gävle har blivit mycket populär och gästerna, som är mycket trogna uppskattar den goda smaken på deras mat. Behrous som i mer än 20 år drivit olika restaurangen säger – Endast JUNIs KRYDDOR i mitt kök. Särskilt buljongerna och Hackes Kryddor används väldigt flitigt. En favorit är också den nya kryddan Agdas Starka.




HAMMARBYRAMPEN

Sükrü och Martin Soner, Västerås, har serverat lunch och catering i mer än 20 år. Sen 3 år tillbaka använder vi bara JUNIs KRYDDOR, säger Sükrü. Jag är väldigt förtjust i Hackes Kryddor, de innehåller väldigt lite salt och har mycket god smak samt att det ger fin färg på maten. Vi märker också att gästerna uppskatt ar att vi bytt till JUNIs KRYDDOR. Många kunder undrar vad vi gör för att få så god smak på maten.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.