MARKNADSPROGRAM


Inga marknadsdatum för tillfället
Datum Stad

KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




HAMMARBYRAMPEN

Sükrü och Martin Soner, Västerås, har serverat lunch och catering i mer än 20 år. Sen 3 år tillbaka använder vi bara JUNIs KRYDDOR, säger Sükrü. Jag är väldigt förtjust i Hackes Kryddor, de innehåller väldigt lite salt och har mycket god smak samt att det ger fin färg på maten. Vi märker också att gästerna uppskatt ar att vi bytt till JUNIs KRYDDOR. Många kunder undrar vad vi gör för att få så god smak på maten.




GÄSTABUDET

Vincenzo Alvarez har drivit Gästabudet i Falun i 10 år. Den har utvecklats till en mycket populär lunchrestaurang som serverar svensk husmanskost med italiensk touch. Vincenzo säger att här använder vi givetvis bara JUNIs KRYDDOR. Och det är för den goda smaken, det stora sortimentet samt den låga salthalten. Servicen är ju jättebra och Hackes Kryddor har också blivit favoriter i köket.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.