MARKNADSPROGRAM


Inga marknadsdatum för tillfället
Datum Stad

KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




MORMORS RESTAURANG

Gabriel Özgun, Västerås, har haft restaurangen i 13 år. Vi har utkörning av matlådor samt sittande gäster. Vi har också catering ”dygnet runt”. I vårt kök använder vi bara JUNIs KRYDDOR och våra gäster uppskattar den goda smaken på maten. Det är kryddorna som gör det, säger Gabriel. Den nya kryddserien Hacke har blivit mycket uppskattad av våra kunder. Av Hackes använder vi Hackes Krydda, Hackes Syrliga och Hackes Taco.




MATPALATSET

Den populära restaurangen Matpalatset i Borlänge har varit i Halit Kizils ägo sedan 1996. Under alla dessa år har restaurangen bara använt JUNIs KRYDDOR. Vi serverar ca 500 gäster per dag. Menyn är husmanskost, a’la carte, pizza, pasta och sallader. Halit Kizil säger – Vi är mycket nöjda med Junis Kryddor och gästerna är också nöjda med den goda smaken på våran mat. Halit säger sen – Endast JUNIs KRYDDOR i vårat kök, så har det varit i 16 år och så kommer självklart att förbli.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.