KONTAKTA


Besöksadress
JUNIs KRYDDOR
Västermalmsvägen 5
791 77 Falun
Telefon
+46 (0)23-644 74
Fax
+46 (0)23-793 374
Kryddakuten
+46 (0)70-536 44 74
Hackes receptjour
+46 (0)70-604 44 74
E-post
info@juniskryddor.se
Hemsida
www.juniskryddor.se

KRYDDTOPPEN


1. HACKES KRYDDA
2. ESTELLE
3. AGDAS SWEET CHILI
4. PERSILADO
5. SOUR CREAM & ONION
6. HACKES KYCKLING
7. SOUR CREAM & GARLIC
8. KÖTT OCH GRILLKRYDDA
9. HACKES FISK
10. POMMES FRITES KRYDDA




GÄSTABUDET

Vincenzo Alvarez har drivit Gästabudet i Falun i 10 år. Den har utvecklats till en mycket populär lunchrestaurang som serverar svensk husmanskost med italiensk touch. Vincenzo säger att här använder vi givetvis bara JUNIs KRYDDOR. Och det är för den goda smaken, det stora sortimentet samt den låga salthalten. Servicen är ju jättebra och Hackes Kryddor har också blivit favoriter i köket.




BOSPOREN

Josef Makimi har ägt restaurangen i Leksand i 5 år. Där serveras lunch, a’la carte och pizza. Just pizza är Josefs specialité. År 2008 blev Josef nordisk mästare i att baka pizza. Josef har under många år varit en mycket trogen kund hos JUNIs KRYDDOR. De har hög kvalitet, snabb service och bra priser. De olika Hackekryddorna med låg salthalt är väldigt uppskattade. Dessutom har JUNIs KRYDDOR tillverkat en egen grillkrydda till oss.



VARNING

Vi äter för mycket salt i Sverige. Ca 10-12 gr per dag. Livsmedelsverket vill att vi halverar det till 5 - 6 gr per dag. Högt saltintag kan ge högt blodtryck. Det ökar risken för hjärnblödning (stroke) och hjärt-kärlsjukdomar. JUNIs KRYDDOR har tagit hotet på allvar. Vi har helt tagit bort saltet i många av våra kryddor.